Stamtræ
Andreas Hansen Andersen
Født: Andreas Hansen Andersen, 18. september 1881, Mørup, Nørup Sogn, Tørrild Herred, Vejle Amt som søn af Stationsmester Peder Andersen og Marie Andersen
Hjemmedøbt: 19. september 1881
Kirkedøbt: 13. november 1881, Nørup Kirke, Vejle Amt.
Gift 18/09-1907 med Marie Knudsen, Vester Thorup Kirke, Thisted Amt.
Thisted-Fjerritslevbanen skal have en ny stationsforstander, og postvæsenet skal have en ny brevsamler i Vesløs. Når det nu skal være, så reagerer man hurtig hos jernbanen, og man når at få ansat en, inden familien Hansen stopper. Den nye brevsamler i Vesløs bliver Andreas Hansen Andersen fra Klim. Han tiltræder den 1. november Andreas H. Andersen er ikke helt ukendt med de opgaver, han skal varetage, idet han tidligere har gjort tjeneste ved brevsamlingsstedet i Klim.
Som kautionist ser vi en gårdejer fra Thorup Jørgen Knudsen. I 1928 bliver postekspeditionen i Øsløs nedlagt, og postforretningerne bliver underlagt brevsamlingsstedet i Vesløs. I Officielle Meddelelser nr. 45 bliver det præciseret, at adressen ikke er Øsløs pr, Frøstrup, men Øsløs pr. Vesløs. Omlægningen medfører også et mindre løntillæg til Andreas H. Andersen.
I april 1936 får Generaldirektoratet kendskab til, at der den 19. december 1935 fra et landpostbud blev afleveret et anbefalet brev på brevsamlingsstedet. Det er konstateret, at brevet ikke blev forsynet med registreringsnummer, og derfor skal man anmode postkontoret i Fjerritslev om at give postekspeditøren i Vesløs en påtale og indskærpe, at en gentagelse af fejlen vil få følger. Når det er postkontoret i Fjerritslev, der får denne lidt kedelige opgave, er det fordi Vesløs fra 1. juli 1932 var blevet underlagt dette postkontor. Andreas H. Andersen fratræder den 1. juni 1941, og han forlader tilsyneladende stedet nogle dage før, så der er enkelte udbetalte beløb fra maj måned, der ikke bliver bogført rigtigt. Derfor får postkontoret lov til at bogføre beløbet i juni måned, så der ikke bliver huller i regnskabet for den nye brevsamler.
Man når nu ikke at få ansat en ny stationsmester lige med det samme, så i stedet konstituerer man H. K. Kragh i stillingen. Man kunne nu godt have ansat Harry Kristian Kragh med det samme, for det bliver ham, der officielt overtager stillingen den 1. januar En stilling han kommer til at bestride i mange år. Ved kontrolbesøgene i 40 erne og 50 erne er der ingen bemærkninger, og i hele taget har Vesløs i H. K. Kragh er meget pligtopfyldende mand, som Vesløs kun kan være tilfreds med. H. K. Kragh bliver vidne til nedlæggelsen af Thisted-Fjerritslevbanen, så fra den 1. april 1969 skal han kun varetage postvæsenets interesser i Vesløs. Den 10. december 1976 skriver H. K. Kragh til postkontoret i Fjerritslev, at han på grund af alder ønsker at fratræde den 31. marts Hans ønske bliver selvfølgelig imødekommet.